Uslovi isporuke

Nakon što na web sajtu www.mymoraz.com potvrdite željenu porudžbinu stići će Vam na email potvrda da je Vaša porudžbina primljena. U emailu će biti navedeni podaci za isporuku (ime i prezime, adresa, kontakt telefon), spisak poručenih artikala, pojedinačne cene i ukupna cena.

Proizvodi poručeni radnim danima (od ponedeljka do petka) biće isporučeni narednog dana od dana poručivanja (proizvodi poručeni u petak biće dostavljeni na željenu adresu u subotu). Proizvodi poručeni u subotu i nedelju biće isporučeni u ponedeljak. Isporuku vrši distributivna služba Moraz Smart Handmades. Za porudžbine u vrednosti ispod 800,00 dinara, naknada za dostavu iznosi 210,00 dinara. Za porudžbine iznad 800,00 dinara, dostava je besplatna. U slučaju kašnjenja isporuke naš operater će Vas obavestiti o istom.
Vašu će pošiljku u periodu od 9 do 13h ili od 17 do 19h svakog radnog dana isporučiti distributivna služba Moraž Smart Handmades. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. U slucaju da imate poseban zahtev vezano za isporuku, molimo da to navedete u napomeni prilikom poručivanja.

Sve Vaše porudžbine nastale tokom vikenda i praznika, biće obrađene prvog narednog radnog dana.

Vaš Moraž Smart Handmades!