Uslovi isporuke

Nakon što na web sajtu www.mymoraz.com potvrdite željenu porudžbinu stići će Vam na email potvrda da je Vaša porudžbina primljena. U emailu će biti navedeni podaci za isporuku (ime i prezime, adresa, kontakt telefon), spisak poručenih artikala, pojedinačne cene i ukupna cena.

Proizvodi poručeni radnim danima (od ponedeljka do petka) biće isporučeni narednog dana od dana poručivanja (proizvodi poručeni u petak biće dostavljeni na željenu adresu u subotu). Proizvodi poručeni u subotu i nedelju biće isporučeni u ponedeljak. Isporuku vrši distributivna služba Moraz Smart Handmades.

U zavisnosti od ukupne vrednosti porudžbine ili dela opštine na koju se vrši isporuka, naknada za dostavu varira od 0,00din do 350,00din:

– na pojedinim opštinama, naknada za dostavu porudžbine vrednosti do 800,00 dinara, iznosi 210,00 dinara. Za porudžbine na istim opštinama, koje imaju vrednost iznad 800,00 dinara, dostava je besplatna,

– na pojedinim opštinama, naknada za dostavu je 350,00 dinara.

Naša web stranica će Vas informisati o mogućim oslobodjenjima ili naknadama dostave kako budete popunjavali formu za poručivanje.

Dostava na periferne opštine Beograda je moguća po dogovoru (kontaktirajte nas). Naknada za dostavu se obračunava u zavisnosti od udaljenosti adrese od naše proizvodne jedinice

Vašu će pošiljku u periodu od 9 do 13h ili od 17 do 19h svakog radnog dana isporučiti distributivna služba Moraž Smart Handmades. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. U slučaju da imate poseban zahtev vezano za isporuku, molimo da to navedete u napomeni prilikom poručivanja.

Sve Vaše porudžbine nastale tokom vikenda i praznika, biće obrađene prvog narednog radnog dana.

Vaš Moraž Smart Handmades!