Svi proizvodi

„Ne“ filozofija!

Moraž kaže:

agsdi-food

"Ne" rafinisanim šećerima

Poznato je da rafinisani šećeri kreiraju požudu za slatkim zbog naglog skoka insulina pri konzumiranju, što je podloga za razvoj dijabetesa i drugih zdravstvenih problema.

Moráž ne koristi rafinisane vrste šecera, kao ni hemijske vrste zaslađivača. Umesto toga, u našim slatkim proizvodima prirodni izvori su urme, čiji se slatki sastojci skladište u mišićima organizma u vidu energije; ne prelaze u masne naslage.

"Ne" trans masnoćama

 

Uvažavajući značaj nutritivne hijerarhije, naš nutricionista razvija snažne i efektne kombinacije neophodnih proteina i dobrih masnoća koji proističu samo iz najboljih dostupnih sirovina.

"Ne" brzoj hrani

 

U brzom ritmu svakodnevnice, gde je vreme najvredniji resurs koji posedujemo, zdrava, a ukusna ishrana je ta koja može da nam pruži više vremena da živimo! 

Brza hrana je brzo rešenje. Moráž ti pruža tu brzinu, uz hranljivo i pametno.

 

"Ne" Stabilizatorima

 

Ono što pročitaš na deklaracijama sastava proizvoda, to je tačno ono što i dobijaš!

    Zamrzavamo naše proizvode kako bi zadržali svežinu tek pripremljene hrane, tako da kad god otvoriš kutiju i serviraš porciju, osetiš svežinu sastojaka čija namena nije održivost na polici nedeljama i mesecima.

"Ne" rafinisanim uljima

 

Sve više rezultata testiranja pokazuju nepovoljan uticaj obrađenih ulja iz koščatih sirovina na digestivni trakt i hormonski balans.

Ne palmina mast! Ne suncokretovo ulje! Kažemo "NE" bilo kojem rafinisanom ulju. Hranimo mališane devičanskim uljima i životinjskim zdravim masnoćama.

"Ne" Emulgatorima

I prirodne teksture mogu biti neodoljivog ukusa. Naučimo nove generacije da vole prave ukuse!

agsdi-aperture

"Ne" konzervansima

 

Kuvamo sveže. Zamrzavamo odmah. Ti odmrzneš i konzumiraš bezbrižno.

"Ne" veštačkim aromama

Zašto primenjivati hemijske arome?

Biramo pažljivo prirodne, jednostavne i nežne ukuse koje deca vole. Mališani znaju samo za ono što im se servira od ranih dana.

Da! Ukusno, a prirodno!

Ljubav je kad porodica gricka zajedno, kad gricka zdravo!