Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018-dr.zakon) kupovina preko našeg web sajta (naše online prodavnice) www.mymoraz.com smatra prodajom na daljinu.

Ukoliko želite da odustanete od porudžbine pre isporuke proizvoda postupak je jednostavan:
1. Pošaljite nam na email adresu info@mymoraz.com zahtev za izjavu o odustanku od ugovora na daljinu. Rok za slanje zahteva je 12 sati od trenutka zaključenja ugovora (odnosno kupovine) između potrošača i trgovca.
2. Potvrdićemo Vam prijem izjave i broj pod kojim je zavedena.
3. Uplaćen novac će Vam biti vraćen u najkraćem roku a nakasnije za 14 dana.

Pre nego što primite isporučene proizvode, proverite da li su proizvodi dostavljeni u ispravnom stanju i da li odgovaraju specifikacijama proizvoda navedenog u porudžbini. Ukoliko primetite oštećenja ili neko drugo nepoklapanje, molimo obavestite našeg distributera. Pošto je ustanovljeno da je proizvod koji ste primili oštećen ili ne odgovara specifikacijama proizvoda navedenog u porudžbini, imate pravo da odustanete od ugovora na daljinu:

1. Pošaljite nam na email adresu info@mymoraz.com zahtev za izjavu o odustanku od ugovora na daljinu tog dana kojeg ste primili porudžbinu prilikom koje ste ustanovili da je proizvod koji ste primili oštećen ili ne odgovara specifikacijama proizvoda navedenog u porudžbini,
2. Potvrdićemo Vam prijem izjave i broj pod kojim je zavedena,
3. Uplaćen novac će Vam biti vraćen u najkraćem roku a nakasnije za 14 dana.

Primljeni prehrambeni proizvod koji za koji je dokazano da odgovara specifikacijama poručenog proizvoda iz porudžbine i koji je dostavljen u ispravnom stanju nije moguće reklamirati/zameniti niti podnositi izjavu o odustanku od ugovora na daljinu i zahtev za povraćaj novca.

 

U slučaju bilo kakve nejasnoće vezane za kupovinu u našoj online prodavnici možete nam se obratiti putem email adrese info@mymoraz.com

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima odustanka od ugovora tj prava na odustajanje.

Vaš Moraž Smart Handmades!