Procedura za povrat sredstava je jednostavna i sastoji se od nekoliko koraka:

Molimo Vas da nam na email adresu info@mymoraz.com pošaljete zahtev za obrazac za povraćaj sredstava i da priložite potrebnu dokumentaciju.
Operater online prodavnice će Vam poslati potvrdu validnosti dostavljenih podataka.
Povrat sredstava ćemo izvršiti u najkraćem vremenskom roku.
Ukoliko Kupac odustane od ugovora na daljinu pre isporuke proizvoda, novac će mu biti u najkraćem roku vraćen na račun sa koga je izvršena uplata. Takođe u slučaju kada nismo u mogućnosti da isporučimo željeni proizvod, a Vi ne želite drugi iz našeg asortimana novac će Vam takođe biti vraćen u najkraćem roku.

Poručeni proizvod nije moguće samoinicijativno poslati nazad na adresu na računu / otpremnici ili sa ovoga sajta. Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o njegovom trošku.

Primljeni prehrambeni proizvod koji za koji je dokazano da odgovara specifikacijama poručenog proizvoda iz porudžbine i koji je dostavljen u ispravnom stanju nije moguće reklamirati/zameniti.

Način i troškovi povrata sredstava

U slučaju povraćaja sredstava za proizvode koje ste platili nekom od platnih kartica, obavezujemo se da povraćaj izvršimo isključivo preko platne kartice kojom ste izvršili plaćanje (VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja). Banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice sa koje je artikl i plaćen. Ukoliko ste proizvode platili prilikom preuzimanja u gotovini obavezujemo se da ćemo novac uplatiti ili na Vaš tekući račun ili na platnu karticu. Molimo Vas da imate u vidu da ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, ne možete zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica, kao ni za plaćanja izvršena u gotovini. Iznos novca koji ste platili po osnovu ugovora na daljinu će Vam biti vraćen u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja (najkasnije u roku od 18 dana od dana prijema izjave o odustanku od proizvoda).Troškove vraćanja novca snosi kupac u slučaju odustanka od ugovora na daljinu ili zamene proizvoda za drugi proizvod. U slučaju nesaobraznosti proizvoda, isporuke pogrešnog proizvoda ili proizvoda sa manom troskove robe i novca snosi Moraž Smart Handmades.

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima povraćaja sredstava.

Vaš Moraž Smart Handmades!