Poručivanje i dostava

Prodavnica

Poručivanje

Proizvode je trenutno moguće naručiti na području Beograda. Proizvod se može poručiti online putem našeg sajta ili putem telefona ili putem IG/FB profila. U zavisnosti od ukupne vrednosti porudžbine ili dela opštine na koju se vrši isporuka, naknada za dostavu varira od 0,00din do 350,00din:

– na pojedinim opštinama, naknada za dostavu porudžbine vrednosti do 800,00 dinara, iznosi 210,00 dinara. Za porudžbine na istim opštinama, koje imaju vrednost iznad 800,00 dinara, dostava je besplatna,

– na pojedinim opštinama, naknada za dostavu je 350,00 dinara.

Naša web stranica će Vas informisati o mogućim oslobodjenjima ili naknadama dostave kako budete popunjavali formu za poručivanje.

Dostava na periferne opštine Beograda je moguća po dogovoru (kontaktirajte nas). Naknada za dostavu se obračunava u zavisnosti od udaljenosti adrese od naše proizvodne jedinice. 

Poručivanje online

24/7

Radno vreme telefonskog centra

Ponedeljak – Petak: 09:00 – 15:00č
Subota: 09:00 – 13:00č

Dostava

Proizvodi poručeni od ponedeljka do petka biće isporučeni narednog dana od dana poručivanja (proizvodi poručeni u petak biće dostavljeni na željenu adresu u subotu). Proizvodi poručeni u subotu i nedelju biće isporučeni u ponedeljak (odnosno prvog radnog dana za porudžbine poručene tokom praznika). 

Plaćanje

  1. Kešom pouzećem
  2. Debitnom/kreditnom karticom (VISA, MAESTRO, DINA, BANCA INTESA, MC, AMEX)

* Račun za naplaćene proizvode se dostavlja u digitalnoj formi putem elektronske pošte na adresu koju ste prijavili prilikom popunjavanja formulara za naručivanje

 

Zaštita privatnosti

Podaci korisnika koji se prikupljaju su zaštićeni zakonom o zaštiti ličnih podataka i uredbom o zaštiti podataka o ličnosti GDPR. Njihova zloupotreba kažnjiva je zakonom. Finansijski podaci koji se prikupljaju putem sajta su u poverljivost banke koja posreduje u finasijskom poslovanju firme Moraž. Sajt ne skladišti podatke kreditnih i debitnih kartica, stoga podaci nisu dostupni zaposlenima u Moraž kompaniji.

Više o tome možete pročitati na stranici Politika privatnosti.

* Ukoliko imate poseban zahtev, molimo navedite u napomeni prilikom popunjavanja podataka kada naručujete.

Proizvod je napustio naš posed u savršenom stanju. Proverite stanje proizvoda prilikom preuzimanja. Ukoliko je proizvod oštećen, ne koristite ga.

Uplatu možete izvršiti:

Kreditnom karticom

Pouzećem